Laatste dagen in Nederland - Reisverslag uit Uden, Nederland van Geert Biggelaar - WaarBenJij.nu Laatste dagen in Nederland - Reisverslag uit Uden, Nederland van Geert Biggelaar - WaarBenJij.nu

Laatste dagen in Nederland

Door: Geert van den Biggelaar

Blijf op de hoogte en volg Geert

22 Augustus 2011 | Nederland, Uden

Omdat ik hoorde dat deze site al via google te vinden was, dacht ik dat het wel slim was om er ook vast een reisverslagje op te zetten.
Ik ben dan nog wel in Nederland, maar een site met alleen maar algemene gegegevens erop is natuurlijk niet erg interessant.

Ik ga samen met Gerco (klasgenoot op de HAS) naar Palmerston North in Nieuw Zeeland. Vandaag zijn de vliegtickets geboekt, dus nu is het zeker dat we ook daadwerkelijk gaan.
In Palmerston North gaan we stagelopen bij de Massey University. Onze opdracht is nog niet helemaal helder, maar duidelijk is dat we onderzoek doen naar vruchtbaarheid en locomotieproblemen bij koeien.

Hmm... erg lang is het reisverslagje nog niet, maar ik laat het hier maar bij. Als ik eenmaal in Nieuw Zeeland zit en daar veel indrukken te verwerken heb gekregen, zullen de reisverslagen vast wel langer worden!

Geert

• 24 Augustus 2011 - 12:56

Ilse:

Goed geregeld Geert!
    Veel succes en vooral heel veel plezier!

• 24 Augustus 2011 - 13:26

Inge Vd Biggelaar:

Leuk leuk deze site!! Wij gaan je zeker volgen, veel succes en plezier daar! Goede reis ook.